Huisartsenpraktijk in de lift


Het onderkomen van de huisartsenpraktijk van Smulders en Jansen is al veel besproken. Ook aan Boeke-loos wordt de vraag voorgelegd: "hoe staat het met de bouwplannen van de dokters?"

Dokter Smuljans liet al enkele bouwsuggesties zien tijdens de Boekelose Carnavalsoptocht...


Dat er achter de schermen veel gepuzzeld wordt om een moderne en functionele ruimte te creëren, is nu wel duidelijk. Het voormalig Conrad-kantoor aan de Windmolenweg zal grondig worden verbouwd.

Momenteel gaat het treintje van de ontwerpfase naar de bouwfase. De buitenkant blijft hetzelfde, maar wordt wat opgefrist.


De binnenzijde krijgt een complete make-over. De hoofdentree zal aan de achterzijde komen, waar ook voldoende parkeergelegenheid is.

De ruimtes worden gemakkelijk toegankelijk, met de nadruk op privacy in de spreekkamers. Er is aandacht voor overzicht en openheid in de gang- en wachtgedeeltes. 


De apotheek zal op de begane grond en de huisartsenpraktijk op de eerste verdieping gehuisvest worden. Dit betekent dat men snel via de trap of rustig met de lift naar boven gaat voor een bezoek aan de huisarts, de assistente, ander ondersteunend personeel of de prikpost. 


Over andere disciplines en de exacte oplevering is nog niet alles afgesproken.

We streven naar een nieuw dokterspand met de jaarwisseling.


Luciën Jansen en Ron Smulders