LIVEMUZIEK BIJ DE BUREN


Eetcafé De Buren verzorgt vanaf eind juni een interessante reeks live-optredens. Uitbater Gerold Beekman komt hier naar eigen zeggen tegemoet aan de vraag van veel vaste klanten die in het verlengde van het jaarlijkse festival Zoutpop wat meer bands in hun dorp willen zien optreden. 

Samen met mijn vrouw Diane hebben we de afgelopen jaren keihard gewerkt om De Buren tot een topzaak te maken. Nu De Buren in de regio is uitgegroeid tot een begrip, is het weer tijd om de grenzen te verleggen en te starten met een maandelijks optreden van een goede band of singer/songwriter”, aldus Gerold.


De spits wordt op vrijdag 27 juni afgebeten door de Twentse bluesrockformatie Groundhog.

Met een repertoire dat bestaat uit nummers van Bugs Henderson, Julian Sas, Popa Chubby, Stevie Ray Vaughan en Joe Bonamassa zal Groundhog het publiek laten horen dat een Nederlandse band niet hoeft onder te doen voor Engelse of Amerikaanse collegae. 

Het kwartet bracht in 2006 de cd “Goin’ Down To Willie’s” op de markt, die door tal van bluesbladen en radiozenders uitstekende referenties kreeg. Naast zanger en performer Gerard Kolderberg bestaat de groep uit Bram Reinders (gitaar), Hugo Bosma (bas) en 

Bert van der Weide (drums). 







Iedere derde vrijdag van de maand zal er een live-optreden zijn.

Aanvang: 21:00 uur. 

Entree: Gratis.

 

Noteer alvast in je agenda:

27 juni

Groundhog

18 juli

Toon, Teun & August

19 september

Endangered Species (+ special guest)

17 oktober

Brain Christopher