VAN DE WETHOUDER


Lieve mensen,


De zomervakantie staat voor de deur. Een tijd waarin we even lekker kunnen bijtanken, plannen kunnen maken en met een goed gevoel terug kunnen kijken op wat we bereikt hebben. 

Ik ga dan ook altijd blij en tevreden de zomer in, om daarna weer vol energie er ‘tegen aan te gaan’.


Dat zal dit jaar niet anders zijn. Er is weer veel bereikt en met de rust van Boekelo en haar prachtige buitengebied zijn er ook volop mogelijkheden om bij te tanken en plannen te maken. Zowel voor mij, voor u, als voor de vele toeristen die ieder jaar de rijkdom van hét zoutdorp van Twente komen proeven.


Op 6 juni waren we met het college op bezoek in Boekelo.

In de zouttoren van de VVV kregen we onder meer uitleg over BART en werd maar weer bevestigd wat het belang van vrijwilligers is. 

Het is werkelijk fantastisch om te zien hoe dit in Boekelo is georganiseerd. En dan heb ik het niet alleen over de VVV, maar ook over tal van andere organisaties en verenigingen. 

Zo werd ook een bezoek gebracht aan De Berke, waar vooral ouderen in een multifunctionele ruimte samenkomen voor de gezelligheid, maar ook voor verschillende cursussen. Ook hier is de inbreng van vrijwilligers groot.

Tot slot brachten we een bezoek aan De Bleekerij. De woonwijk groeit al flink en binnenkort kunnen de eerste bewoners hun huis zelfs al betrekken. Enschede levert op, Boekelo levert op!


Ik wens u een prachtige zomervakantie toe.


Met vriendelijke groet,


Myra Koomen,

Stadsdeelwethouder West