KERSTMARKT BOEKELO OP ZATERDAG 12 DECEMBER

Kerstmarkt Boekelo: nieuwe locatie, nieuw tijdstip, nieuw elan!

In tegenstelling tot voorgaande jaren vindt de jaarlijkse kerstmarkt dit jaar niet op zondag, maar op zaterdag plaats.
De move van de zondag naar de zaterdag is overigens niet de enige wijziging. Ook de locatie is veranderd.
Het zijterras van De Buren richting VVV en een gedeelte van het perron van de MBS vormen het prachtige decor van een nieuwe kerstmarkt die grotendeels in het teken zal staan van Charles Dickens.

Tal van personages uit de tijd vanCharles Dickens

Scrooge, Oliver Twist, weeskinderen, dronkaards, kantoorklerken, deftige lieden: U kunt deze personages zaterdag 12 december - tussen 17:00 en 21:00 uur - allemaal ontmoeten op de  Kerstmarkt in Boekelo. Ook treft u er diverse oude ambachten aan.
 Er zijn kraampjes van de   plaatselijke middenstand, er worden knieperkes gemaakt en natuurlijk net gearriveerd uit Scandinavi�: de kerstman!

Prijs voor de mooiste Charles Dickens outfit

Uiteraard is er volop aan de kinderen gedacht. Zo zijn er prijzen voor degenen die zich het mooist verkleden als iemand die leefde in de Charles Dickenstijd. Ook kunnen de kids ezeltje rijden en zich laten schminken. De markt is niet alleen een lust voor het oog. Ook uw oren gaan terug in de tijd van Charles Dickens. Er zijn optredens van diverse zangkoren zoals De Verstrooiers en Inspiration en een aantal Midwinterhoornbloazers zal de kerstsfeer extra versterken.

Initiatief van Boekelose Ondernemers Vereniging

De nieuwe look van de Kerstmarkt is een initiatief van de Boekelose Ondernemers Vereniging. De doelstelling is er een gezellige kerstmarkt van te maken en de saamhorigheid binnen het dorp te versterken.
Alle bewoners van Boekelo en omgeving, van jong tot ouder zijn van harte welkom. En wees gerust ook zelf creatief. Met andere woorden: we zijn benieuwd in welke Charles Dickens outfit u zaterdag 12 december verschijnt!

boeke-loos     december 2009     31e jaargang, nr. 322