NIEUWE FYSIOTHERAPIE PRAKTIJK IN BOEKELO


Sinds 1993 is mijn praktijk voor fysiotherapie gevestigd in het woonzorgcentrum De Hatteler op het Stadsveld / Het Zwering in Enschede. Door groei van de praktijk, de toenemende vraag naar oefenruimte en mijn specialisatie in het behandelen van mensen met kanker ontstond het plan om een tweede, nieuwe praktijk te openen in Boekelo.

In januari 2010 openen we deze nieuwe praktijk voor fysiotherapie en training in Het Klokhuys (op De Bleekerij). We beschikken hier over 2 behandelkamers, een ruime oefenzaal (100m2) met kleedruimtes en douches.
U kunt hier elke dag terecht voor fysiotherapie, manuele therapie, oedeemtherapie, fysiotherapie voor oncologische pati�nten (mensen met kanker) en fitness.
Mensen met kanker hebben veel profijt van trainen en begeleiden tijdens en na de behandeling die ze moeten ondergaan voor kanker (chirurgie, radiotherapie en chemotherapie). Je moet tijdens de training rekening houden met de ingrijpende behandelingen die mensen hebben ondergaan en de verminderde belastbaarheid.
Wij bieden behandeling, begeleiding en training, op maat, individueel en indien mogelijk in kleine groepen.
Naast alle fysiotherapeutische behandelingen kunt u ook terecht voor individuele oefentherapie (fitness) om uw conditie en kracht te verbeteren. Wij bieden de fysio-fitheids-scan aan, waarbij we uw conditie en kracht in kaart brengen. Deze scan wordt door veel verzekeraars vergoed.
U kunt individueel trainen en in kleine groepen onder begeleiding van een ervaren fysiotherapeut.
Ons team bestaat uit: Bertine Tieberink, Elles Kats-Witbreuk, Martijn ter Horst en Bert Renema

Er wordt hard gewerkt om de bouw van Het Klokhuys te voltooien zodat we in januari kunnen starten.
In de volgende Boeke-loos vindt u meer informatie over de opening, openingstijden en alle mogelijkheden.
Tot ziens in Het Klokhuys.

Bertine Tieberink

boeke-loos     december 2009     31e jaargang, nr. 322