BART OP DE MILITARY

Als u begin oktober een van de vele bezoekers van de Military bent geweest, dan kan het niet missen of u bent ook in onze stand geweest! Deze was ons door Robert Zandstra, voorzitter van de Military en winnaar van de BART-Award 2011, aangeboden om de genomineerden en oud BART-Award winnaars de kans te geven om zich te profileren op dit grote event.
Na de feestelijke en druk bezochte opening op de donderdag hebben we heel veel gasten mogen ontvangen in onze stand, welke fraai was aan- gekleed met een groot fotospandoek en herkenbare producten van een ieder. Daarbij zal ons vooral de geweldige samenwerking tussen de verschillende bedrijven bijblijven. Wij hopen deze samenwerking in de toekomst voort te zetten en uit te breiden en daarbij gaat onze grote dank uit naar de Military, maar ook naar onze sponsoren.

De prijsvraag, die samen met BART bedacht en uitgewerkt is, zal in de toekomst gebruikt worden om Boekelo en Usselo beter op de toeristische kaart te zetten.
Winnaars prijsvraag ‘Het beste idee voor Boekelo en omstreken’ zijn:

  1. Ooit zo zout gegeten? Dhr. Oosterhuis uit Sintjohannesga.
    (nog meer doen met de zoutwinning alhier…ook de restaurants)
  2. Golfslagbad met bubbelbad. Ans Groener - Tanke uit Oldenzaal.
  3. Toeristische pendelbus (uitbreiden Enschede - Boekelo)
    Wellink/Willemsen uit Usselo.

Sommige ideeën zijn meerdere malen genoemd, maar de winnaars zijn door loting gekozen.

Namens BART, Forelderij, Klimbos, Ribhouse Texas, de Oale Zessprong, MBS, Spielehof, De Buytenplaats, Koninklijke Grolsch en de Military:
graag tot volgend jaar!

 

boeke-loos november 2011 33ejaargang, nr.343