VOORTGANG MULTIFUNCTIONELE ACCOMMODATIE

Op 28 december heeft de Raad van State uitspraak gedaan inzake de beroepsschriften
die waren ingediend tegen de vestiging van het sportpark aan de Boekelosestraat.
De RvS heeft de beroepsschriften ongegrond verklaard. Dat betekent dat het bestemmingsplan definitief is en de realisatie van het park onverminderd door kan gaan.

Bezichtiging aanleg nieuwe velden.
Zoals eerder gemeld in Boeke-loos, is eind augustus gestart met de aanleg van de nieuwe voetbalvelden en een hardloopbaan aan de Boekelosestraat. Daarmee is de eerste stap gezet in de ontwikkeling van een Multifunctionele Accommodatie (MFA) in Boekelo.
Vanaf de weg is inmiddels goed zichtbaar dat er een mooi nieuw sportcomplex aan het verrijzen is. Bent u geïnteresseerd om de voortgang van deze werkzaamheden met eigen ogen van dichtbij te aanschouwen, dan bestaat daartoe binnenkort een mogelijkheid. Het bestuur van de MFA-Boekelo nodigt namelijk alle Boekeloërs en andere belangstellenden uit om een kijkje te komen nemen op het nieuwe terrein.

Wanneer : 8 januari 2012, 13:00 uur
Waar        : Boekelosestraat, tegenover de Grolsch

U bent allen van harte welkom!

Exploitatie.
Ondertussen wordt door het stichtingsbestuur van de MFA hard gewerkt aan het rond krijgen van de exploitatie van de MFA. Gezien de huidige economische omstandigheden
is dat geen eenvoudige klus. Pas zodra de exploitatie rond is, zal definitief van start kunnen worden gegaan met de bouw van de multifunctionele accommodatie.
De bouwtekeningen van het nieuwe complex zijn inmiddels gereed.
Deze zullen binnenkort op de website van de MFA worden gepubliceerd: www.mfaboekelo.nl.

Onderzoek.
Afgelopen december is in opdracht van het stichtingsbestuur MFA een onderzoek gehouden om inzicht te krijgen in hoe de MFA leeft in Boekelo. Dit onderzoek is uitgevoerd door twee studentes van de Hogeschool Windesheim in Zwolle, die daartoe enquêtes hebben afgenomen onder inwoners van Boekelo. De resultaten hiervan zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Social media.
U kunt de MFA actualiteiten volgen op facebook en Twitter:
www.facebook.nl/mfa.boekelo en twitter.com/mfa_boekelo
 

boeke-loos januari 2012 34ejaargang, nr.345