EEN SITE VOOR BOEKELO

In 2012 staat alle informatie over de Dorpsraad en Boekelo op één site: www.boekelo.info. Daarover waren de Stichting BART, als huidige "eigenaar" van deze site, en de Stichting Dorpsraad Boekelo het snel eens. Want wat was het geval?
Al een aantal jaren kent Boekelo twee sites waarop informatie over het dorp en de Dorpsraad staat, nl. de site boekelo.info en de site
 boeke-loos.nl. Hierdoor was de informatie over de Dorpsraad naar de mening van de Dorpsraad in dit digitale tijdperk onvoldoende zichtbaar. Bovendien zijn er te weinig mogelijkheden voor een interactief gebruik.
Daardoor stond de Dorpsraad voor enkele keuzes: pimpen we de site van Boeke-loos op, ontwikkelen we een nieuwe eigen site of streven we naar één site voor Boekelo.

Zoals gezegd waren de Dorpsraad, de redactie van Boeke-loos en BART het er snel over eens dat één site voor Boekelo het meest gewenst is.
Op de site www.boekelo.info staan op de startpagina straks kopjes met: Alles over Boekelo, Toerisme in en om Boekelo, Ondernemen in Boekelo en de Dorpsraad Boekelo. Vervolgens ziet u achter deze buttons dan de bijbehorende informatie.

 
Wilfried Terhürne (links) en Jeroen Verhaak

De website van Boeke-loos, www.boeke-loos.nl, blijft nog even bestaan en is dan uitsluitend een digitale versie van de artikelen die in de papieren uitgave staan.

Op 12 december jl. is tussen BART en de Dorpsraad een overeenkomst getekend om te komen tot één site voor Boekelo. In de loop van januari vinden er een aantal door de Dorpsraad gewenste aanpassingen plaats zodat eind januari de vernieuwde website
gereed is
Op de foto wordt de overeenkomst getekend door de voorzitters van BART en de Dorpsraad, Wilfried Terhürne en Jeroen Verhaak.

Jeroen Verhaak

boeke-loos januari 2012 34ejaargang, nr.345