OUDE VOERTUIGENDAG BOEKELO


Op zondag 21 oktober a.s. vindt van 11:00 tot 17:00 uur in het centrum van Boekelo weer de Oude Voertuigendag plaats. Dit jaar ligt de nadruk op historische trekkers, maar ook zijn er vele merken klassieke auto’s, brommers, stationaire motoren en stoommachines te bezichtigen.
De meeste winkels in het dorp zijn geopend en er is vertier in de vorm van muziek, kramen, braderie-attracties en divers vermaak voor de kinderen. Ook rijdt op deze dag de MBS met een uitgebreide dienstregeling met de trein van Haaksbergen naar Boekelo in verband met hun "Najaarsstoomdag".

Bestuurders van klassieke auto’s, scooters, bromfietsen en trekkers zijn van harte welkom. Inschrijven kan vanaf 11:00 uur bij Café De Buren, Beckumerstraat, in het centrum van Boekelo.
Deelname op zondag 21 oktober is € 5,- per voertuig. Deelnemers met een voertuig van vóór 1985 krijgen een rallyschildje en een bon voor een kop koffie met krentenwegge.
Voor de verschillende categorieën voertuigen zullen weer ritten worden uitgezet en op de route zal weer een foto worden gemaakt. Deze print op A4 formaat kan vanaf 16:30 uur door de bestuurder kostenloos bij
Café De Buren worden opgehaald.

Met vriendelijke groeten,
Commissie Oude Voertuigen Dag
[email protected]

boeke-loos oktober 2012 34ejaargang, nr.353