NIEUWSBRIEF MFA: JANUARI 2013

Met deze maandelijkse nieuwsbrief willen we u graag op de hoogte houden van de positieve ontwikkelingen omtrent de Multi Functionele Accommodatie (MFA).
Op dit moment maken we ons sterk voor de realisatie van het basisgebouw dat door verschillende verenigingen, stichtingen en andere huurders gebruikt zal gaan worden. In de volgende fase zal ook de spelzaal hieraan toegevoegd worden.

Stand van zaken op dit moment (midden januari 2013):

Bouw
De bouwcombinatie van verschillende bouwondernemingen uit Boekelo (Stokkers, Trebbe en Haafkes) hebben een offerte aangeboden. Hierover zijn we op dit moment met elkaar in gesprek, daarbij wordt deze getoetst door een onafhankelijk bureau.
We hebben toestemming om het "sportgedeelte" te bouwen, ondanks enkele bezwaren die nog op de achtergrond spelen.
Het "cultuur/maatschappelijke gedeelte" zal volgens onze verwachting binnen enkele maanden volgen.

Financiën
De helft van de financiering wordt ondersteund door een garantiestelling van de gemeente Enschede. Op basis hiervan is de Stichting nalatenschap Gebroeders Nijmeijer bereid tot het verstrekken van een lening. We zijn nog in afwachting van de garantiestelling, maar gezien de positieve grondhouding van de gemeente voorzien we hier geen problemen. De andere helft kunnen we zelf financieren d.m.v. bijdragen van toekomstige gebruikers, sponsoring, subsidies en giften.

Planning
Hoewel we zeer standvastig zijn in een optimistische kijk op de snelheid waarmee we een en ander denken te kunnen realiseren, zijn er een paar cruciale activiteiten waarop wij, qua snelheid, geen invloed kunnen uitoefenen. Toch hebben we er allen vertrouwen in dat BSC Unisson seizoen 2013-2014 volledig op het nieuwe sportpark zal kunnen beleven!

Tot zover.

Bestuur Stichting MFA

I

boeke-loos februari 2013 35ejaargang, nr.357