RABO BOEKELO


Sinds 2 januari 2013 is het Rabobankkantoor in Boekelo niet langer open voor inloopgesprekken. U kunt hier wel terecht voor hypotheekgesprekken (op afspraak). De Rabo geldautomaat blijft aanwezig. Voortaan kunt u voor uw dagelijkse bankzaken terecht in het Rabobankkantoor in Haaksbergen (Spoorstraat 31) of in het Rabo hoofdkantoor aan Het Eeftink 2 in Enschede. In beide kantoren kunt u op werkdagen terecht tot 20:00 uur en op zaterdag tot 13:00 uur.
 

 

COLLECTE AMNESTY  INTERNATIONAL

Van maandag 11 tot zaterdag 16 februari collecteert Amnesty International in heel Nederland. Ook in Boekelo, net als vorig jaar.

Amnesty International zet zich in voor slachtoffers van schendingen van mensenrechten. Niet alleen in deze aflevering van Boeke-loos, maar ook op radio en tv, en in de kranten zult u dezer dagen op deze collecte attent gemaakt worden.
Amnesty is onafhankelijk van om het even welke regering, politieke ideologie, religie of economisch belang. Amnesty neemt voor haar onderzoek, lobby en acties geen geld aan van overheden om zo onafhankelijk en betrouwbaar te blijven. Amnesty wordt voornamelijk gefinancierd door giften van leden en donateurs

R. Bruinsma
 

boeke-loos februari 2013 35ejaargang, nr.357