DE ZONNEBLOEM

Sinds jaar en dag vormt het regelmatig bezoeken van mensen met een lichamelijke beperking, chronisch zieken en ouderen het hart van de Zonnebloem. Het bezoek richt zich vooral op deze mensen, die door omstandigheden weinig buiten de deur komen. Bij deze groep mensen liggen eenzaamheid en zelfs sociaal isolement op de loer.
Onze Zonnebloemvrijwilligers proberen dat te voorkomen. Gewoon door de buitenwereld bij mensen binnen te brengen, maar ook andersom:
door samen leuke dingen te doen, ook buitenshuis. Bij bezoek van De Zonnebloem staan gezelschap en een goed gesprek centraal.
Herkent u zich hierin en zou u af en toe graag een gesprek willen voeren of samen een wandelingetje willen maken, neem dan contact met ons op.
Ook als u iemand in uw omgeving kent, die hiervoor in aanmerking komt, kunt u dit aan ons doorgeven.

Voor dit nieuwe jaar staan er ook weer allerlei activiteiten gepland.
Wij houden u via onze vrijwilligers en in "Boeke-loos" op de hoogte.

Contactadressen bezoekwerk:
Rita Smelt tel. 428 27 83
Marga ter Huurne tel. 428 30 33

Secretariaat:
Thea Agelink tel. 428 21 20

 

OPTREDENS IN BOEKELO

Naast de diverse carnavalsactiviteiten deze maand in Boekelo (zie de kalender), vinden er in ons dorp natuurlijk ook andere hele leuke activiteiten en optredens plaats!
Zo organiseert de Stichting Folkclub Twente 15 februari om 20:30 uur het welbekende folkpodium bij De Buren. Deze keer met twee acts: Sophie ter Schure (folkzangers uit Amsterdam) en Paula Krom & Co (kwartet uit Enschede) met Hotclub De France en folk.

Op 19 februari om 20:30 uur brengt �t Verborgen Theater de show "Aandachtsgeil" van Harry Glotzbach. Na het succes van zijn vorige shows "Pura Vida" en "El Ni�o" is Harry Glotzbach behoorlijk "Aandachtsgeil" geworden. In zijn derde cabaretprogramma laat hij opnieuw gelaagde comedy, bizarre verhalen en meeslepende gitaarliedjes zien.
Glotzbach is benieuwd naar wat ons bezielt om ons hele hebben en houwen op straat te gooien voor een beetje aandacht.
Het is de tijd van Me, Myself and iPad. Ik Facebook, dus ik besta.

boeke-loos februari 2013 35ejaargang, nr.357