OPENBARE RUIMTE BOEKELO

  |
Geregeld kom ik inwoners van Boekelo tegen met meldingen of vragen. Het merendeel van deze vragen gaat over iets wat men geconstateerd heeft in de omgeving. Bijvoorbeeld een scheef staande lantaarnpaal, verzakkingen in trottoir of straat door werkzaamheden van reparaties of aanleg van nieuwe leidingen in de grond.
Dit soort meldingen, het maakt niet uit wat het is, zolang het maar te maken heeft met de openbare ruimte, kan men kenbaar maken door te bellen naar het volgende telefoonnummer van de Gemeente Enschede: 053 – 48 17 600.
Noteer dit nummer bij uw belangrijke nummers zodat u deze direct bij de hand heeft.
Ook kan er gemaild worden naar het Digitale Loket van de gemeente.
Wij proberen dan zo snel mogelijk contact met u op te nemen en te zorgen voor een passende oplossing.

Nu ik toch aan het schrijven ben wil ik graag iets kwijt. Het is me al verschillende malen opgevallen dat mensen tuinafval dumpen aan de bosrand als je naar de tennisbaan De Mans loopt. Dit geeft echt een zeer vervuilende aanblik. Men kan denken dat dit wel verrot, maar dat gaat jaren duren. Het gevolg is dat er één grote vuilnisbelt ontstaat. Ook hier geldt dat dit niet geaccepteerd wordt. Ik wil dan ook een oproep doen aan degenen die dit doen, daarmee te stoppen. Laten we onze leefomgeving schoon houden. Daar valt ook tuinafval van snoeihout en dode struiken onder. Ik hoop op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Jan ten Elzen, wijkbeheerder

 

 

VOORAANKONDIGING VOORJAARSCONCERT

Zaterdag 13 april. Aanvang: 20:00 uur
Kerkje Kwinkelerweg

Bezoek ook eens onze vernieuwde website www.mvunisson.nl

boeke-loos maart 2013 35ejaargang, nr.358