BACK TO THE SEVENTIES MET MV UNISSON

Op zondagmiddag 18 mei 2014 geven wij ons voorjaarsconcert. Dit keer nemen wij u mee terug naar de 70’s! We spelen veel bekende melodieën, zoals The Beach Boys, Stevie Wonder, Boney M. en The Carpenters.
We hebben gekozen voor een zondagmiddag, zodat ook kinderen mee kunnen komen luisteren naar het conce
rt

De slagwerkgroep zal ook van zich laten horen, deze keer met een gevarieerd programma.

Onze jeugdleden zullen bij een aantal stukken meespelen in het grote orkest. De middag heeft een informeel karakter, daarom dit keer niet in uniform. Wij nodigen u allen van harte uit voor ons concert. Het concert begint om 14:30 uur in het Kerkje aan de Kwinkelerweg. De toegang is gratis en er staat koffie voor u klaar.

Muziekvereniging Unisson

 

VERBOUWING HET KRUISPUNT

Tandartspraktijk Boekelo is momenteel bezig met het uitbreiden van de praktijkruimte door een verbouwing in Kruispunt Boekelo aan de Mr. de Wolfstraat 40. De bedoeling hiervan is meer ruimte te bieden voor de behandelingen van bestaande en nieuwe patiënten, en voor uitbreiding van de faciliteiten op gebied van mond- en gebitsverzorging.

Op het moment dat de verbouwing afgerond is, naar verwachting in juni, zullen wij u op de hoogte stellen van de veranderingen die hebben plaatsgevonden. De praktijk is open voor nieuwe aanmeldingen, u kunt hiervoor contact opnemen via tandartspraktijkboekelo.nl of via telefoonnummer 053 – 428 27 93.
 

boeke-loos mei 2014 36e jaargang, nr.371