OPBRENGST SAM'S KLEDINGACTIE

Dank!
 

De kledinginzameling van Sam’s Kledingactie voor Mensen in Nood die in maart in Boekelo is gehouden, heeft 500 kilo kleding opgebracht voor Cordaid Mensen in Nood.

Sam’s Kledingactie wil iedereen die hieraan heeft bijgedragen hartelijk danken! Met het aantal opgehaalde kilo’s worden projecten gesteund van Cordaid Mensen in Nood. Voor meer informatie over Sam’s Kledingactie of over de gesteunde projecten kijk op www.samskledingactie.nl.

De vrijwilligers van Sam’s Kledingactie zijn van plan om op termijn weer een kledinginzameling te organiseren voor Sam’s Kledingactie.
Om de actie ook dan weer tot een succes te maken, vragen wij iedereen om vanaf nu de kleding hiervoor te bewaren. Mocht u echter eerder uw kleding aan ons willen geven, dan kunt u voor de dichtstbijzijnde container- of depotadressen bellen naar 073 - 687 10 60 of kijken op www.samskledingactie.nl.

 

KLEDINGBEURS RODE KRUIS

Afdeling Enschede van het Rode Kruis houdt op zaterdag 7 juni a.s. weer een kleding-speelgoed-boekenbeurs van 9:30 – 12:30 uur en van
13:00 – 15:00 uur in het Rode Kruis gebouw aan de Blekerstraat 81.
Na 13:00 uur kost elk kledingstuk € 0,50. De opbrengst komt ten goede aan het Rode Kruis Enschede.

Gré Bel-Post

boeke-loos mei 2014 36e jaargang, nr.371